2016. június 27., hétfő

piezó magassugárzók - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó 2db SAL gyártmányú KHS 107 tipusú piezó hangszórók. Néhány lényeges adat: impedancia: 8 Ohm ; frekvencia átvitel: 5KHz-20KHz ; Érzékenység: 104dB (1W/1m) méretek: 64x64mm ; beépítési átmérő: 55mm  A hangszórók hansználva nem voltak. Nekem már felesleges ezért kerül eladásra. A hangszórók egyenáramú ellenállását megmértem, és a mellékelt képen tisztán látszik.
Más piezó hangszórókhoz képest az eltérés annyi ezeknnél a hangszóróknál, hogy a piezóknál megszokott 1Kohm-os impedancia helyett itt 8ohm-os. Ezt úgy érik el, hogy egy légmagos transzformátor van a hangszóró belsejében, így az erősítő 8ohm-os terhelést lát, és az érzékenységet is megnöveli a hangszórónak. Mivel az érzékenysége elég magas ezért érdemes egy soros nagyteljesítményű ellenállással a hangerejét csökkenteni.
Az elhúzódó átvételek, és feleslegesen licitált, át nem vett termékek miatt, az alábbi kikötéseket teszem. Az árverés megnyerése után a nyertesnek maximum 1 hét áll rendelkezésre, hogy a terméket átvegye, ellenkező esetben negatívval minősítem, és a terméket újra meghírdetem.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-07-08 18:24 . piezó magassugárzók - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése