2016. szeptember 30., péntek

Magasságnövelő akupunktúrás talpbetét - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


Kisebb vagy a kelleténél?! Hát akkor nőjj még 2-3 centit a magasságnövelő akupunktúrás talpbetéttel!
Kutatások már réges-rég bebizonyították, hogy a növekedési hormontermelődésért az agyalapi mirigy a felelős, ám ez a termelődés egy idő után lelassul, sőt külső okok hatására le is állhat. Ám kutatók több éves vizsgálatok után kifejlesztettek egy olyan különleges talpbetétet, mely mindennapos használattal felgyorsítja, illetve újra elindítja az agyalapi mirigy működését ez által elindítva porcokban lévő növekedési hormon termelődését! Akár 40 év felett is!! A siker mögött egy ősi kínai gyógymód áll, a reflexológia.
Az a tény, hogy a talpunk közvetlen kapcsolatban áll belső szerveinkkel nem új keletű, a  kínaiak már 5000 éve rájöttek, a tudomány pedig később elismerte, hogy szoros összeköttetésben áll belső rendszerünkkel. Talpunk megmutatja belső szépséghibá inkat, betegségeinket.   Tehát ha a talpunkon megnyomunk, ingerlünk egy pontot akkor az hatni fog a hozzá tartozó belső szervre.
A GTR magasságnövelő talpbetét ennek alapján működik! A talpbetét felületét egy erre tervezett számítógépes program alkotta meg úgy, hogy az a talp közvetlenül azon részeire hasson, amely az agyalapi mirigynek ad parancsot, reflexszerűen. Ennek következtében a már leállt vagy még csak lassú működésű szerv újból működésbe kezd, és újból termelni kezdi a növekedési hormont. Ezért természetesen minél többet érintkezik a talpbetét a talpunkkal, annál hatékonyabb és gyorsabb is lesz az eredmény!
A témáról többet is olvashatsz az alábbi linken:
magasságnövelő reflexológiás talpbetét
Választhatsz női vagy férfi méretből
A talpbetétet naponta maximum 1-2 órán keresztül szabad használni!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-10-20 10:45 . Magasságnövelő akupunktúrás talpbetét - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése