2017. december 29., péntek

Handy Heater LCD kijelzős mini elektromos hősugárzó - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Változtasd otthonod hűvösebb zugait kellemesen meleggé, anélkül, hogy a villanyszámlád az egekbe szökne. Nincs szükség a fűtőtestekre, sem az olajradiátorokra, a mini elektromos fűtőtestet odaviheted ahová éppen szükséged van rá. A fűtőtest nem igényel hosszabbítót, így nem lesz útban. Csak dugd be a konnektorba, kapcsold be, állítsd be a hőfokot és élvezd a kellemes meleget. Előnye ennek a kis szerkezetnek, hogy roppant takarékos, hiszen alig fogyaszt áramot, így megspórolja a villanyszámládat is
A mini elektromos hősugárzó rendkívül praktikus és bárhol használható. Használd a hálószobában, gyerekszobában, konyhában, nappaliban, télikertben, irodában, sőt akár a garázsban is, szinte bárhol bármikor használható. Kifejezetten ideális hűvös őszi estéken, amikor egy helyiséget szeretnél meleggé varázsolni.
A hagyományos hősugárzókkal ellentétben, a mini elektromos fűtőtest kevés energiát fog fogyasztani, és így a fűtés számládat sem fogja megterhelni. Az otthon kellemes melegét, szinte alacsony energiafelhasználással is elérheted.
Hasznos tudnivalók a Mini elektromos fűtőtestről:
*Helytakarékos, vezeték nélküli kialakításával egyszerű kezelni és csatlakoztatni.
*Apró mérete ellenére is hatékonyan tudja fűteni a helyiséget.
*Nem melegszik túl, használata biztonságos.
*Te szabályozhatod a hőmérsékletet.
*Használd a szobába, irodába, garázsban vagy bárhol máshol.

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-09 07:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése