2018. november 28., szerda

A hangszerek csodálatos világa - Christian Caumon -1987! -régi, békebeli kiadás - SZÉP - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

  Régi kiadások, mesék, szerzők az 1960/70/80 as évekből                                        SZÉP, IGÉNYES ÁLLAPOT!                                     
NAGYON SZÉP IGÉNYES - teljes, tiszta, firkamentes, állapotban -nem koszos, nem dohos, tökéletesen és szépen egyben van, lapok épek tiszták nem járnak ki, - teljesen jelentéktelen borító kopás/*- MIND KÜLSŐ ÉS BELSŐ SZÉP!
A hangszerek csodálatos világa - Szerző : Christian Caumon *Pierre Ferrari* Cathia de Léone* Stéphane Gris -Fordító Reviczky Béla -Kiadó: Zeneműkiadó Vállalat -Kiadás helye:   Budapest - Kiadás éve: 1987 - Kötés típusa:   Ragasztott papírkötés Oldalszám:   48 oldal -  Nyelv:   Magyar - Méret:   30 cm x 23 cm - ISBN:   963-330-641-8 - Megjegyzés:   Színes illusztrációkkal.
 - A hangszerek csodálatos világa -                                 
                                   -   régi mesekönyv csoda -
          1987!  majd 32 éves régi, békebeli kiadás  -  48 oldalas
   Sokan talán ismerik, hallottak róla, látták, olvasták, zseniális kiadásról van szó/*-  népszerű és kedvelt kitűnő kiadás.
 Játékosan és egyszerűen "mesésen... "a zenéről, lehetne a rövid összefoglaló, olvasva szinte észrevétlenül megismerjük és kedveljük a  zene és a hangszerek talán nem is olyan titokzatos és nehéz világát, zseniálisan elkészített összeállított  "mese"könyv! - gazdagon illusztrált oldalanként, színes rajzokkal.., mind ez korabeli, korhű régi kiadásban, nyomdatechnikával és papírra, amik immár utánozhatatlanul adják vissza az egyedi képeket, színes rajzokat, így szinte  életre keltik ezt a kis művet..... ..... ..
Fülszöveg
 A hangok csodálatos világával és annak muzsikálókedvű lakóival előző kötetünkben már megismerkedtek és megbarátkoztak kis és nagy olvasóink. Közülük itt újra üdvözölhetik kalauzunkat, Hamiskát és Egészkotta királykisasszony birodalmának varázslóját, Szolfézsmestert. De Hamiska ezúttal a birodalom egy eddig ismeretlen tartományába kószál, a hangszerek világába, amelyben mesénk kezdetén épp torzsalkodás bomlasztja az egykor szép harmóniát. Hamiska persze megtalálja a módját, hogy békét teremtsen az acsarkodó fa- és rézfúvósok, sértett vonósok, lármás ütőhangszerek között, és végül összeboronálja a rossz nyelvek elől bujkáló szerelmeseket is: zúgó hangú Orgonát és törékeny szíve hölgyét: Harmóniatündért.
 Szeretnénk, ha minden gyerek – és persze minden felnőtt – megtudná: a zene a legszebb játék, amit az ember magának valaha is alkotott, itt minden a zenéről szól. És szól mindenekfölött a gyerekeknek-fiataloknak, akik szeretnének kicsit majd tanulni és közben sokat játszani.
Ha ezt a könyvet forgatják – mindkettőt teszik.
 
Figyelemre méltó a bőséges minőségi tartalom és az illusztrációk, amik a korabeli nyomdatechnika és papírnak köszönhetően immár nem utánozható és pótolható módon adják vissza a  gazdag színes rajzokat, szintre életre kél ez a kis csodás remekmű..... .
Nem száraz, unalmas, hanem szépen felépített , így érdekes és meg is jegyezhető, egyszerre remek vidám érdekes mesekönyv, szórakozás, játék, de egyben tanít, ismertet.
Érdemes feleleveníteni újra, vagy megmutatni az utókornak ezeket  a meséket, mesekönyveket, történeteket, kiadásokat...
                                    Tekintse meg további termékeimet.
Sok könyv, mesekönyv, sport könyv , újság , képregény található.
Több termék rendelése esetén kedvezményt adok.
                                         Állítsa össze kívánság listáját!
                               Kérdése, kérése lenne: szívesen segítek!
 Szállítási ajánlat: vatera futárral posta pontra 950 Ft-ért, ezért akár több terméket is rendelhet, kedvező posta díjjal.
FOXPOST SZÁLLÍTÁS - MINDIG AZ AKTUÁLIS DÍJ SZERINT - ALAP DÍJ -490, -ft/* ezért  akár több termék is!
                     Szállítás Akció esetén, az akciós szállítási díjjakon postázok!
Természetesen, hirdetett termékeim közül, bármennyi terméket tehát 1 db -ot is postázok!


Jelenlegi ára: 2 590 Ft
Az aukció vége: 2018-12-18 22:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése