2019. január 28., hétfő

Hegyikristály szivárványok, gömb, marokkő,ezotéria - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Hegyikristály szivárványokkal, kvarc,
marokkőnek, lakásdísznek, ezotériához. (5)
Súlya: 16, 96 gramm.
Méretei: a gömb átmérője 23 mm.
Kérésre achát, onix gyűrűt tartónak tudok hozzá adni. Amennyiben kéri, kérem jelezze, változtatom az árat, utána üsse le a tételt!
Tökéletesen megáll a gyűrű tartón.
Polírozott. A képek részben természetes, részben mesterséges fényben készültek. Természetes fénynél is jelennek meg szivárványok, de mesterséges fénynél több szivárvány látszik!
A kvarc hatásai a fáma szerint:
Jellegzeteségei:  a hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön, ami az egyedi csavarvonalú kristályformájának köszönhető. Világszerte megtalálható. Elnyeli, tárolja, felszabadítja és szabályozza az energiát, valamint kitűnő a blokkjai eltávolítására is. Ha az akupunktúrához használatos tűket hegyikristállyal borítjuk be, a hatásuk tíz százalékkal nő. Miként azt a Kirliankamera is bizonyítja, a kezünkben tartott hegyikristály megkétszerezi a biomágnese mezőket. Elősegíti az izomtesztet, és véd a sugárzás ellen. Elektromágnesességet termel, és eloszlatja a statikus elektromosságot.
Ez a kristály mindig annak az energiának a rezgésszintjén fejti ki hatását, amely nélkülözhetetlen a gyógyulásunkhoz vagy a végzett spirituális tevékenységhez. Az energiát a lehető legtökéletesebb állapotba hasznosítja; hatása visszanyúlik egészen a rendellenesség kialakulása elé. Tisztítja és erősíti a szerveket és a finomtesteket, mélyrehatóan megtisztítja a lelket is; valamint a fizikai dimenziót összekapcsolja a tudattal.
Spirituálisan:  az energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tartalmaz minden lehetséges színt; a hegyikristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Mint egy természetes komputer, úgy tárolják az információkat; ezek a kristályok olyanok, mint a spirituális könyvtárak, csak arra várnak, hogy mikor adhatják tovább mindazt, amit tudnak. A hegyikristály el tudja oszlatni a karmikus magokat. Fokozza az extraszensz képességet, és ráhangol a spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. A legfogékonyabb a programozásra.
Mentálisan: segíti a figyelem– összpontosítást, és felszabadítja az emlékeket.
A hegyikristály takarékoskodik az energiával; ezért ha összehangoljuk az autó üzemanyagszintjével, a kvarccsúcs csökkenti a fogyasztást.
Attól függően, hogy milyen gyorsan képződtek, a kristálycsúcsoknak különböző formájú kristálylapjai vannak. Ezek a formák nagyon jelentősek.
Gyógyhatása:  a hegyikristály mestergyógyító, és bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kitűnően csillapítja az égéseket. Kiegyensúlyozza az összes csakrát, és összehangolja a finomtesteket.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2019-02-18 20:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése