2020. november 26., csütörtök

JESPTER STEIN - NYUGTALANSÁG - Jelenlegi ára: 3 230 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1389780
JESPTER STEIN
NYUGTALANSÁG
"Egy símaszkos, katonai csizmát viselő férfit 2007-ben, a norrebro-i Ifjúsági Ház kiürítése utáni éjszakán holtan találnak az Assistens temetőben. A férfi öltözéke miatt a gyanú rögtön a rendőrségre terelődik, amely a környékbeli zavargások miatt szigorúan őrizte a temetőt. A gyilkosság felderítésével Axel Steen helyettes felügyelőt bízzák meg. Mivel kiderül, hogy az áldozat kapcsolatba hozható a balkáni kábítószer-kereskedelemmel, a nyomozás során együtt kell működnie a titkosszolgálat embereivel is, akik gondosan titkolják, hogy mulasztásaik szerepet játszhattak a gyilkosságban.
A bűntény felderítése közben megismerhetjük a koppenhágai Norrebro városrész kultúráját és szubkultúráját, emellett betekinthetünk Axel Steen zavaros magánéletébe (válás, hasis) is.
"
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 230 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 15:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése