2020. december 27., vasárnap

Vadonatúj!!! Féláron!!! Osztrák gyártmány!!! Alpin univerzális térelválasztó kutyarács - Jelenlegi ára: 10 500 Ft


Licit tárgya: Alpin kutyarács
Vadonatúj!!!
Made in Austria!!! osztrák gyártmány, nem gagyi kínai!!!
Féláron!!!! új ára 15. 550 Ft, KATT IDE!  
Édesapám hagyatékából maradt.
Kombi, vagy egyterű autóba térelválasztó kutyarács. Praktikus kiegészítő, mellyel leválasztható az autó utastere a csomagtértől. Az autó méretéhez állítható. Szélessége 86-150 cm, magassága 60-105 cm között állítható (4. kép).
Néha van úgy, hogy kedvenceinket (kutyákat, macskákat) szállítani kell. De nincsen annál rosszabb, ha zavarnak minket a vezetésben. Ez nem csak zavaró, de rendkívül balesetveszélyes is. A térelválasztó kutyarács megoldást jelenthet a problémára. Könnyedén, ki, illetve be szerelhető az autóba és megakadályozza, az esetleges fékezés által keletkezett veszélyes mozgásokat.
A kutyarács alkalmazható akár áruszállításkor is. Van egy másik hasonló is eladó, az összes hirdetésem között az is megtalálható. Az utolsó képeken ez látható. Itt a linkje: KATT IDE!
A kettőt együtt kedvezménnyel adom!
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: egy szinte új német gyártmányú Falter típusú elektromos kerékpár, vadonatúj Jacques Lemans golf karóra, egy 3 db-os osztrák operett zene zenei CD gyűjtemény, egy Tompa Mihály fehér herendi porcelán mellszobor, nagy tengeri korallok, csiga, kagyló és kőzet, egy lakásriasztó szett, ipari mágnesek, 3, 5 mm-es neoprén melles horgásznadrág, Hydrosana méregtelenítő lábfürdő, karaván visszapillantó tükör, egy új fa sebességváltó gomb, robusztus álló fa fogas, egy szinte új svájci gyártmányú Trisa kévéfőző gép, egy 200 l-es kerti zárható műanyag görgős tároló doboz, egy Black&Decker 1. 200 W-os kézi körfűrész, egy kézi gérvágó, egy elektromos fűthető ágymelegítő-ágytakaró, egy Erba márkájú 200-as kettősköszörű 370 W-os, egy új Gardena műtrágya szóró kocsi, egy Ryobi RPT400 teleszkópos elektromos sövényvágó és egy Black&Decker "normál" 400 W-os elektromos sövénynyíró, 12 db ipari forgóvillás kerék 125x32-es görgő stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!
Két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk! Ide kattintva megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 14:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése