2021. január 26., kedd

Fossil Gen5 Carlyle HR FTW4024 - fémszíjas - Garanciális 2021.02.20-ig. Android Wear - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

Eladó a képen látható óra. A doboza is meg van, illetve jár hozzá egy két töltő is.
Jellemzők a lenti linken. Tudja az alvásidő mérést is egy pár hónappal ezelőtti szoftverfrissítés óta. A korai tesztekben erről valószínűleg nem írnak.
Az órát újonnan vettem, pontosabban ez már egy garanciális csere volt, de újat kaptam. A garancia kb. három hét múlva jár le.
Gyakorlatilag folyamatos napi használatban volt az elmúlt 11 hónapban, így erős fény alatt nézve karcok vannak a szíjon is és az órán is. Normál, hétköznapi használatnál nem lehet ezeket látni. De ezért is ennyi az ára. Polírozással biztosan javíthatóik. Próbáltam fényképezni is. Az üvegen nem látszik, a szíjon meg durvább, mint a valóságban.
Az akku egyéni energiabeállításokkal - bluetooth, wifi, 10 percenkénti pulzusmérés, lokáció 6. 00-0. 00-ig bekapcsolva, de pl. nfc, always on display kikapcsolva - kb. 25-30 órát bír, full energiatakarékosan biztosan többet Ha minden fullon megy és csilivili színes számlapot állít be az ember, akkor gyakorlatilag reggel feltöltve este már csak 15-20%.
Az állapota miatt a személyes átvételt preferálom. Megnézed, ha tetszik viszed, ha nem akkor marad. Postázom, pl. MPL, Foxpost-tal is, de garanciát nem tudok vállalni. Akár utánvétellel is küldöm, ha van minimum öt pozitív értékelésed és nincs negatív. Ellenkező esetben csak előre utalás esetén küldöm.
Személyes átvétel Bp. XI kerület Sasadon. De munka ügyben rendszeresen járok Biatorbágyon, Dunaharasztiban, Üllön, Solymáron, is, illetve tudok rugalmas lenni az átvételben, pl. Kelenföldi metró végállomás. Bp. belvárosába nem tudom bevinni.
Az eladás oka, szimplán az, hogy újat vettem.

Jelenlegi ára: 55 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-26 20:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése