2021. április 25., vasárnap

Ábrai Zsigmond-Tabák Endre: A labdarúgó játékvezetés iskolája - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Ez a könyv elsősorban a jövő záloga, a magyar ifjúság részére íródott. - Szerkesztőit nem üzleti szempontok vezették, hanem egyedül és kizárólag az a lángoló sportszeretet, amellyel a játékvezetők a magyar labdarúgó sport ügyei iránt lelkesednek. Ez a fanatikus rajongás ad erőt ahhoz, hogy a játékvezetőt áldozatos feladatának ellátására buzdítsa. - A játékvezető szónak több a taszító, mint vonzó ereje, mert ez a ténykedés híján van a bizalomnak. Ezen segíteni elsőrangúan fontos feladat. A közönség, játékos és játékvezető, labdarúgó sportunk ezen hármasának okvetlenül meg kell teremtenie a harmonikus együttműködés előfeltételeit. Ne csapjunk át illetéktelen feladatkörbe. A közönség élvezze a futballjáték szépségeit, a játékos legjobb tudásával, de minden körülmények között sportszerűen küzdje, harcolja, végig mérkőzéseit, a játékvezető pedig a játék törvényeinek tökéletes tudásával, pártatlanul, tárgyilagosan lássa el feladatát, összeütközés csak akkor keletkezhet, ha olyan területre kalandozunk, melyre illetéktelenek vagyunk.
Könyvünknek ez a legújabb összeállítása olyan kalauzt ad minden játékvezető - de egyben minden játékos, intéző, vezető és ezenfelül a közönség - kezébe, amely megszünteti a sötét idők zűrzavaros tanait a játékszabály terén is.
Igyekeztünk a hivatalos szabályokat, eltérően a múlttól, olyan formában leegyszerűsíteni, - hivatalos jellegének és értelmének csorbítása nélkül, - hogy mindenki számára már az első olvasásra is könnyen megérthető legyen.
a képeken látható állapotban

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 02:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése