2021. október 28., csütörtök

Kifejezésgyűjtemény és mintaszövegek szóbeli nyelvvizsgához és érettségihez - Francia nyelv (1996) - Jelenlegi ára: 2 99

Rövid leírás
E kiadvány első része több, mint ezer címadatot tartalmaz, melyeken belül szavak, kifejezések és egyszerű mondatok olvashatók. A rendszerezés hétköznapi beszélgetési témákra épül, nagy segítséget nyújt a középfokú nyelvvizsgára, alapvizsgára, érettségire való felkészüléshez is.
A témakörönkénti csoportosítás lehetőséget biztosít a tanulóknak -- középiskolásoknak, felnőtteknek, -- hogy ezeket a kifejezéseket megtanulva, egyéni ízlésével, körülményeivel kiegészítve az adott témáról megfelelően tudjon beszélni.
... A gyűjtemény tartalmaz olyan részeket, melyek minden témánál felhasználhatók: időpont, egyetértés, visszautasítás, elöljárók.
A második részben találjuk a témák feldolgozását elég részletesen egyszerű beszélt nyelvi fordulatokkal. A kulcsszavak nyomdai kiemelése segítséget kíván nyújtani a témához tartozó fogalmak jobb megjegyzéséhez.
A harmadik részben szótár használata nélküli olvasás vagy hallás utáni megértés gyakorlására találunk szövegeket.
A kiadvány végén a 112 kérdés és szituáció a szóbeli nyelvvizsgára és érettségire való egyéni és páros felkészüléshez nyújt segítséget.
A Művelődési és Közoktatási Minisztérium a jelen kiadványt felvette a nyelvi segédkönyvek jegyzékébe 44, 539/96, XI. szám alatt
A képen látható állapotban( Borító enyhén viseltes.  Néhány lapon ceruzás bejegyzések, aláhúzások láthatók.  A képen látható állapot).
Ajánlom figyelmébe a teljes kínálatom, sok mesekönyv található az oldalamon.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, (automatába). Házhozszállítás(1799 Ft) 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
korának megfelelő állapot.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-10-29 07:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése