2022. október 20., csütörtök

Mannavita ElektronyK+ Elektrolit Italpor 1000mg Kálium / Napi Adag 322g - Jelenlegi ára: 11 970 Ft


Márka:
Mannavita
Szállítási idő:
4-7 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
4-7 munkanap
Wsfind Kategória:
385
Az ElektronyK+ elektrolit por , ásványi anyagok és nyomelemek bevitelét biztosító étrend-kiegészítő italpor. Kevés vízben kell elkeverni majd meginni. A limonádéhoz hasonló , citromos, savanykás íze van. Ez a termék 45 napra elegendő adagot tartalmaz.
Mannavita ElektronyK+ Elektrolit Italpor 1000mg Kálium / Napi Adag - 322g Az ásványi anyagok és a nyomelemek, a legfontosabb mikrotápanyagok az emberi szervezet számára. A Mannavita Elektrolit por napi 1000 mg kálium bevitelét biztosítja kálium citrátból , azaz az egyik legjobban felszívódó kálium fajtából. A kálium mellett, tartalmaz magnéziumot, kalciumot és nátriumot is kisebb dózisban. Az ásványi anyagokon túl, nagy dózis bevitelét biztosítja a legfontosabb nyomelemekből : cink, jód, réz, szelén, króm, mangán. Az ELEKTRONYK+ elektrolit italpor, ezen kívül tartalmaz kelp és litothamnium algát is. Ez a két alga, magas nyomelem tartalmukról ismertek és olyan további ritka ásványokat és nyomelemeket is tartalmaznak, mint a molibdén, bór, germánium, fluor, kobalt, erbium, europium, gallium és berillium. Alkalmazása : 2-3 dl vízben (a legjobb a desztillált víz), vagy narancslében keverjük el 1 adagoló kanálnyit - ez kb. 7, 2 gramm -, és igyuk meg. Ideális beviteli időpontok:
Étkezések után 1-2 órával
Étkezések előtt 1-2 órával
Lefekvés előtt
Edzések után azonnal Az EFSA, azaz az által engedélyezett állítások az elektrolit italporban lévő hatóanyagokról A kálium és a magnézium hozzájárulnak az idegrendszer normális működéséhez. A kálium és a magnézium hozzájárulnak az izmok normális működéséhez.
A kálium hozzájárul a normális vérnyomás fenntartásához.
A magnézium hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez.
A magnézium hozzájárul az elektrolit egyensúly fenntartásához.
A magnézium hozzájárul a normális energiatermelő anyagcseréhez.
A magnézium hozzájárul a normális fehérjeszintézishez.
A magnézium hozzájárul a normális mentális működéshez.
A cink hozzájárul a normális DNS-szintézishez, a zsírsavak normális anyagcseréjéhez, az A-vitamin normális metabolizmusához, a normális fehérjeszintézishez, a normális csontok, haj és körmök fenntartásához.
A cink hozzájárul a normális sav-bázis anyagcseréhez, szénhidrát-anyagcseréhez, a normális termékenységhez és szaporodáshoz és a normális kognitív funkciók működéséhez.
A cink hozzájárul a normális látás fenntartásához, az immunrendszer normális működéséhez, a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez és szerepe van a sejtosztódás folyamatában is.
A szelén hozzájárul a normális sperma-termelődéshez, a normális haj és körmök fenntartásához, az immunrendszer és a pajzsmirigy normális működéséhez, illetve a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.
A króm hozzájárul a normál makrotápanyag anyagcseréhez és a normális vércukorszint fenntartásához.
A mangán hozzájárul a normális energiatermelő anyagcseréhez, a normális csontok fenntartásához, a kötőszövet normális képződéséhez és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. Az ElektronyK+ italpor tárolása:
Az italpor nagyon kevés csomósodást gátló anyagot tartalmaz, csupán annyit, hogy a gyártás során a gépek be tudják adagolni a port a tégelybe. A csomósodás megelőzéséhez, tárolja jól lezárt kupakkal, száraz helyen. A termék, a kupak alatt, biztonsági záró fóliával van ellátva, ami gátolja a termék felbontása előtti csomósodást. A csomagolás belsejében egy nedvszívó tasakot is talál. Ezt hagyja a porban, ez is csökkenti a csomósodás esélyeit. A csomósodás természetes folyamat. Ha a por becsomósodik, minőségéből semmit sem veszít . Csomósodás esetén, kanállal törje össze a keményebb darabokat. A terméket ne tegye ki napfénynek vagy erős hőnek. Nem kell hűtőben tárolni. OGYÉI notifikációs szám: 26781/2021 Az elektrolit por fogyasztása , az alábbi esetekben fokozottan ajánlott:
- Magas Stressz szint, Mellékvese alulműködés
A stressz alatt termelődő kortizol hormon, nagy mennyiségben használja a káliumot és más ásványi anyagokat is.
A kálium beviteléve, jelentős mértékben támogathatjuk a mellékvesénk működését, ami jobb stressztűrő képességet, és magasabb energia szintet eredményez (a megfelelő nátrium szinttel együtt).
- Magas Inzulin szint, Inzulin rezisztencia
A cukor anyagcserénk nagy mértékben használja a káliumot. Minden egyes glükóz azaz cukor molekula tárolásához, egy darab kálium ionra van szükség.
Ha nincs elegendő kálium, a cukor nem tud eltárolódni rendesen, így zsír lesz belőle - zsírként tárolja el a testünk -, azaz a hosszútávon alacsony kálium szint, hozzájárul a súly felesleg kialakulásához. A megfelelő kálium szint, jobb cukor anyagcserét eredményez, javít az inzulin működésén a szervezetünkben.
- Magas vérnyomás
A vízhajtók szedése ásványi anyag hiányt, de főként kálium hiányt okoz, így a pótlása egy jó ötlet.
A kálium a magnéziummal együtt, hozzájárulnak a normális vérnyomás fenntartásához. Segítenek a vérnyomás csökkentésben, magas vérnyomás esetén.
- Gyenge gyomorsav, Bél és Gyomor gondok
A gyomorban, a hidrogén-kálium pumpa hozza létre a gyomorsavat. Ha alacsony a kálium szint, nem termelődik elegendő gyomorsav, ami hosszútávon a gyomorsav gyengülését - lúgos irányba való elmozdulását - eredményezi. Ennek hatása egy későbbi fázisban, a gyenge emésztés, azaz az ételek nem bomlanak le megfelelően a gyomorban, ami később mindenféle emésztőrendszeri problémához vezet.
- Ketogén és más Low carb diéták
A ketogén diéta alatt - főként az átállás időszakában - rengeteg ásványi anyag, főként kálium és magnézium távozik a szervezetünkből.
A pótlásuk elengedhetetlen, a Keto Flu - azaz keto influenzának - nevezett jelenség elkerüléséhez.
- Rheumatoid Arthritis
RA esetén, mindíg nagyon alacsony a kálium szint a testben. Nagyobb mennyiségű kálium bevitele, zöld színű zöldségekkel és elektrolit italporral, segíthet a tünetek mérséklésében.
- Edzések után, előtt
Az edzések - futás, kerékpározás, súlyzózás - rengeteg elektrolit távozik a testünkből illetve rengeteg elektrolitot, ásványi anyagot és nyomelemet használ fel a testünk. Összetevők: kálium-citrát, savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, almasav), magnézium-citrát, aroma (citrom), vörösalga kivonat (Litothamnium coralloides, Aquamin TG), cink-glükonát, barnamoszat kivonat (PureSea Natural Organic), édesítőszer (szteviol-glikozidok, sztívia levél kivonatból), mangán-glükonát, nátrium-klorid, réz-glükonát, L-szeleno-metionin, króm-pikolinát, tömegnövelő szerek (kalcium-foszfát, kukoricakeményítő). Figyelmeztetés! A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Jelenlegi ára: 11 970 Ft
Az aukció vége: 2022-10-21 02:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése