2016. március 30., szerda

Behringer COM800 (Minicom) sztereó kompresszor - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Eladó a képeken látható Behringer COM800 Minicom típusú sztereó kompresszor/limiter, eredeti tápegységével. A készülék hibátlanul működik. Esztétikailag a "Preset"-választótól balra, a képeken is látható, apró foltok (karcok? ) láthatók, amelyek már új állapotában is rajta voltak (első tulajdonos vagyok), minden más tekintetben makulátlan. Eredeti csomagolásban, de a nyomtatott használati utasítást mindeddig nem találtam meg.
Az angol használati utasítás innen letölthető:  http: //pdfstream. manualsonline. com/d/d41beb28-55f3-45a0-a86d-69ecb7df7f48. pdf 
A készülék jellegzetessége, hogy a paraméterek nem külön-külön, hanem 16 előre programozott "presetként" állíthatók, amelyeken további finomhangolási lehetőség nincs, de a szóba jöhető felhasználási területek mindegyikére létezik használható beállítás. A "presetek" részletes leírását a használati utasítás tartalmazza. !
A bemeneti és a kimeneti jelszint a megfelelő potméterekkel szabadon állítható, a bemeneti jelszint szabályozása a kompresszor "threshold" paraméterének beállítását is szolgálja közvetetten.
Bemenetei szimmetrikusak, kimenetei aszimmetrikusak. A kompresszor 2 csatornája nem független egymástól, tehát csak sztereó (vagy 1 monó) jelre alkalmazható, 2 egymástól független monó jelre nem.
Személyesen Budapest III. kerületében vagy futárral, előre utalást követően.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2016-04-08 10:50 . Behringer COM800 (Minicom) sztereó kompresszor - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése